Zkušenosti zákaznic s kapslemi Her Biotic: 7 žen, 7 příběhů
Trápí vás pocit, že vás vaše tělo neposlouchá a funguje doslova proti vám?

Máte opakované problémy s kvasinkovými a bakteriálními infekcemi, záněty močového měchýře a nepříjemnými pocity nepohodlí v intimních partiích?

Míváte často nafouklé břicho, kterého se nemůžete zbavit?

Funguje vaše trávení “jak se mu zachce” - někdy je pravidelné a bezproblémové, jindy vás překvapí různými zažívacími problémy právě tehdy, když to nejméně čekáte?

A co vaše pleť? Bojujete s pupínky a nečistotami, i když se o pleť staráte, pravidelně ji čistíte a snažíte se jí dopřát tu nejlepší péči?

Pak je situace jasná:

Vaše střevní a vaginální mikroflóra potřebují dát do pořádku.

Tyto dvě mikroflóry jsou ty nejdůležitější v těle.

Nejenže sdílí stejné typy bakterií, ale také mezi sebou neustále "komunikují".

Jsou propojené a jejich rovnováha je klíčová pro udržení celkového zdraví.

Toho dosahují dvěma způsoby:

1. Komunikují mezi sebou, jelikož jsou v těle velmi blízko. Tato krátká vzdálenost umožňuje přenos střevních bakterií do intimního prostředí (a naopak).

2. Střeva mohou s intimním prostředím komunikovat i nepřímo, protože pokud jsou střeva v pořádku, pomáhají snížit záněty i jinde v těle (mimo jiné i právě vaginální záněty).

Proto je důležité dbát na to, aby byly bakterie v obou těchto mikroflórách v rovnováze. Tato rovnováha má následně mnoho pozitivních účinků na intimní zdraví, zažívání, stav pokožky a celkovou fyzickou i psychickou pohodu.

O výše zmíněné se můžete postarat během pár sekund denně s pouhou jednou kapslí denně.

Seznamte se s nejoblíbenějším doplňkem stravy pro ženy (klikněte).

Pokud jste na začátku čtení tohoto článku pokyvovala hlavou a říkala si "hm, tohle všechno trápí i mě", možná vám příběhy žen, které kapsle Her Biotic vyzkoušely, dají naději, že řešení existuje.

Přečtěte si jejich vlastní slova:


"Absolutní jedničkou je za mě Her Biotic - ve zkratce: nejprodávanější produkt značky Carnium Botanicals, desetitisíce prodaných kusů měsíčně, takový malý zázrak na ženské problémy."

EVA DECASTELO



Nafouklé břicho není jen o nepříjemných pocitech. O tom, že si nemůžete obléct své oblíbené šaty, protože se vás hned všichni ptají, jestli nejste těhotná... O tom, že nemůžete dopnout oblíbené džíny, i když vám jejich velikost sedí... To opravdu není jediný problém, pokud je vaše střevní mikroflóra narušena. Mnohem větším problémem jsou zažívací potíže, které mohou značně komplikovat a omezovat každodenní život.


"Měla jsem problémy s nadýmáním a zažíváním. Kapsle Her Biotic mi doporučila kamarádka, která s nimi měla dobré zkušenosti. Zpočátku jsem tomu moc nevěřila, ale chtěla jsem jim dát šanci.

Od té doby nadýmání i zažívací potíže zmizely a zaznamenala jsem dokonce i zlepšení pleti.

Jsem opravdu moc ráda, že jsem se Her Biotic rozhodla vyzkoušet a určitě si objednám další."

Zuzana S.


Mnoho žen nám po pravidelném užívání kapslí Her Biotic píše i o zlepšení zdraví a krásy pokožky.

Redukují se nečistoty a akné a pupínky před menstruací se mnohým přestávají nadobro tvořit.

Není to náhoda - střeva hrají extrémně důležitou roli při udržování optimálního stavu pleti.

Správné trávení znamená správné vylučování toxinů a odpadních látek z těla ven. Pokud trávicí trakt nedokáže odpadní látky z těla účinně odstraňovat, projevuje se to mimo jiné právě kožními nečistotami.

Kromě toho jsou střeva důležitá také pro udržování hormonální rovnováhy.

Přebytečný estrogen se totiž z těla vylučuje střevy, a pokud trávení nefunguje tak, jak má, naruší se rovnováha ženských hormonů. A ty jsou, jak jistě víte, velmi důležité pro celkové ženské zdraví - nejen pro naši pohodu, ale především pro správné fungování celého těla.

Kromě trávení a podpory zdraví pokožky však mají střeva ještě jeden velmi významný vliv na intimní zdraví.

Nerovnováha střevních bakterií totiž může vést k zánětům močového měchýře.

Péče o zdraví mikroflóry vám tak může ušetřit spoustu starostí během letních i zimních radovánek.

Anna, Rebeka a Kateřina proto na pravidelné užívání Her Biotic nedají dopustit.



"Pro mě je zánět močového měchýře jedna z nejhorších zkušeností. Bohužel mám se záněty močových cest dlouholeté zkušenosti, jednou na vysoké škole jsem měla zánět dokonce půl roku v kuse. Tehdy jsem jedla jedno antibiotikum za druhým a zánět stále přetrvával. Dostala jsem se do začarovaného kruhu. Protože už mi nic z léků nepomáhalo, začala jsem přemýšlet o alternativních přístupech k léčbě.

Narazila jsem na Her Biotic a později i D-manózu. Her Biotic mě přesvědčil především obsahem výtažku z brusinek i D-manózy, obou velmi účinných látek napomáhajících v prevenci vzniku zánětů. Už po jednom měsíci užívání jsem věděla, že kombinace D-manózy a Her Biotic bude mít místo v mém šuplíku už NAVDŽY."

ANNA B.



"Se záněty močového měchýře a nepříjemnými intimními záněty jsem měla vždy hodně problémů. Bohužel mám sklony k opakované zánětlivosti. Vždy jsem kupovala používala přípravky z lékárny. Když mi přestaly pomáhat, dostala jsem antibiotika.

Zánět jsem měla naposledy loni v listopadu a to velmi silný. Bolesti močových cest mě přiváděly téměř k šílenství… Carnium Botanicals tehdy propagovali Her Biotic v kombinaci s D-manózou právě na tyto problémy a tak jsem se rozhodla to zkusit.

Milé dámy, tohle je neuvěřitelná věc. Her Biotic beru pořád, protože má pozitivní vliv na všechny klasické ženské problémy: od bolestivé menstruace až po lepší zažívání. Spolu s D-manózou je Her Biotic nejen skvělou kombinací pro prevenci zánětů močového měchýře a intimních partií, ale i perfektní první pomocí při náhlé vzniklých obtížích.

S nimi se prostě se cítíte lépe!"

Nejednou jsem s těmito kapslemi pomohla i svým kamarádkám a vždy mi byly vděčné za včasnou a účinnou pomoc."

REBEKA D.



"S užíváním Her Biotic mám velmi pozitivní zkušenost. Chronické záněty močových cest mne provází už od prvního intimního styku. Žádné léky už mi nezabíraly, tělo si zvyklo na všechny látky a stala jsem se odolná vůči všemu. Naposledy jsem se antibiotiky léčila celých 6 měsíců. Samozřejmě taková doba s sebou přinesla i celou řadu nových problémů a nepříjemných vedlejších účinků. Problémy jsem nakonec vyřešila pomocí bioenergie a kapslí Her Biotic. Zánět ustoupil a já jsem šťastná jako blecha."

KATEŘINA B.



Hned na začátku tohoto článku jsem hovořila o dvou mikroflórách - střevní a vaginální.

Jedním z hlavních důvodů, proč je Her Biotic mezi ženami tak oblíbený, je skutečnost, že zajišťuje zdraví a rovnováhu jak střevní, tak i vaginální mikroflóry.

To je klíčem k prevenci vzniku zánětů, které způsobují svědění, bolesti, potíže s močením, výtoky a další nepříjemnosti.

Her Biotic pomohl již více než 100 000 ženám po celé Evropě...


A i nadále jim pomáhá udržovat zdraví vaginální mikroflóry a zabraňovat opakovaným zánětům.


"Už nějakou dobu mě trápily intimní záněty. Vyzkoušela jsem různé krémy a pilulky, ale zánět zmizel vždy jen na chvíli a zase se vrátil. A taky jsem měla pořád dokola výtoky.

Protože jsem už dříve vyzkoušela produkty od Carnium Botanicals, rozhodla jsem se na ně zvonu obrátit a vyzkoušela jsem Her Biotic. Po několika dnech se výtok velmi zmírnil a nepříjemné svědění zmizelo.

Momentálně jej užívám přes tři měsíce a zánět je pryč. Zároveň se mi zmírnilo akné a pleť je celkově lepší."

ANNA T.


"Na Her Biotic jsem narazila na sociálních sítích. Zaujal mě, protože jsem měla problémy jako výtok a mírné infekce v intimní oblasti. Vyzkoušela jsem před tím i jiné produkty, ale nepomohly mi. Her Biotic konečně mé problémy vyřešil! Pomáhá mi také s nadýmáním, které už skoro kompletně zmizelo. Vřele jej doporučuji všem s podobnými problémy."

DANIELA S.



Probiotická směs Her Biotic je nepostradatelnou součástí domácí lékárničky každé ženy.

Účinně reguluje rovnováhu střevní a vaginální mikroflóry.

Tajemství kapslí Her Biotic spočívá v jedinečné směsi probiotických kultur, která byla vytvořena speciálně pro podporu ženského zdraví. Obsahují 6 vybraných probiotických kmenů a navíc i přidaný výtažek z brusinek a D-manózu, které dodatečně pomáhají předcházet zánětům močových cest.

Kapsle pomáhají regulovat trávení, snižovat nadýmání, odstraňovat a předcházet vaginálním zánětům, předcházet zánětům močového měchýře, podporovat zdraví a čistotu pleti, celkovou hormonální rovnováhu a mají mnoho dalších blahodárných účinků.

Nejlepší ze všeho je, že nemají žádné vedlejší účinky a jejich působení je hloubkové a dlouhodobé.


Nejčtenější rady
Doporučujeme
background
248 Recenze
Her Biotic, doplněk stravy
30 Kapslí
Skladem

/ Vystačí na 30 dní / 19 Kč za den

Jedinečná směs Her Biotic je vytvořena speciálně pro ženy a překonávání problémů, které nás trápí.

V přípravku Her Biotic jsme pečlivě smíchali 6 probiotických kmenů, které jsou konkrétně vybrané pro ženy.

Produkt je vhodný jak pro mladé dívky, tak pro zralé ženy.

Pro těhotné a kojící ženy jsme vyvinuli speciální probiotickou směs Natal Biotic (klikněte).

565,00 Kč
Související články
Zkušenosti zákaznic s kapslemi Fem Care: 7 žen, 7 příběhů
Také jste se ocitla v situaci, kdy máte pocit, že vaše tělo začíná ztrácet vlhkost a hydrataci?Máte problémy s intimními z...
Jak zvítězit nad opakovanými vaginálními záněty
Téměř každá žena se alespoň jednou za život potýká s vaginálním zánětem. Vaginitida je známá jako zánět poševní sliznice, ...
Vše o vaginální mikroflóře (+ jak co nejúčinněji předcházet intimním zánětům a nadobro se jich zbavit)
Jste-li žena, je pro vás tento článek doslova povinnou četbou. Prozradím vám vše, co potřebujete vědět o druhé největší mi...