Maruška - D-manóza a Fem Care
Během menopauzy jsem měla dva problémy: problémy s močovými cestami a suchost očí a intimních partií. Oba tyto problémy se mi podařilo vyřešit pomocí doplňků stravy od Carnium Botanicals.

Je mi 58 let a menopauzou trpím už 5 let. Toto období mi přineslo dva velké problémy.

První je neustálé pálení močových cest, které se nedaří odstranit ani antibiotiky. Testy prokázaly, že mám infekci E.coli. Dokud jsem se nedozvěděla o D-manóze, která "vyplachuje" bakterie z močového měchýře, problému jsem se nemohla zbavit. Po několika letech jsem tak tento problém konečně vyřešila.

Dalším problémem, který mám, je suchost, konkrétně očí a intimních partií.

Nosila jsem kontaktní čočky, které mi velmi vysušovaly oči. Dříve jsem používala na hydrataci oční kapky, ale jejich používání bylo únavné a dlouhodobě mé problémy neřešilo. Když jsem se dozvěděla o Fem Care, rozhodla jsem se mu dát šanci. Rozdíl jsem zaznamenal již po jednom týdnu užívání.

Byl tak velký, že se mě i můj lékař při kontrole ptal, co jsem udělala, že se stav mých očí tak výrazně zlepšil.

Následně zmizely také problémy s intimní suchostí.

Na vaše doplňky stravy jsem narazila na sociálních sítích a ke kupi jsem se rozhodla proto, že jsou přírodní a velmi kvalitní.

Jsem s nimi velmi spokojená a ráda je doporučuji i ostatním.

Doporučujeme
background
31 Recenze
Fem Care, doplněk stravy
90 Kapslí
Skladem

/ Vystačí na 30 dní / 20 Kč za den

Fem Care je doplněk stravy určený pro podporu zdraví žen, který pomáhá uvolňovat metabolickou energii a podporuje funkci svalů.

610,00 Kč
Další spokojení zákazníci
Daniela O. - Her Biotic a Fem Care
Her Biotic a Fem Care mi pomohly odstranit problémy se záněty a suchostí intimních partií.
Natálie - D-manóza
Léta jsem trpěla chronickými záněty močového měchýře. Pak jsem našla zázrak, který se jmenuje D-manóza od společnosti Carn...
Zuzana H. - Fem Care
Po porodu mi začaly problémy se suchostí a se záněty močových cest. Vyzkoušela jsem vše možné z lékárny, ale bohužel tyto ...