Karina K. - Her Biotic + Maca
Po třech měsících užívání je má pleť nesrovnatelně lepší, cítím se celkově lépe a zbavila jsem se i menstruačních bolestí.

Problémy s akné má spoustu žen v mém okolí, i já sama si tím procházím. Občas je to lepší a pak přijde zase období, kdy se to zhorší. Už dlouho pozoruji, že krémy a mastičky nezabírají, tak jsem začala problém řešit zevnitř. Upravila jsem jídelníček a začala užívat Her Biotic. Po třech měsících užívání je má pleť nesrovnatelně lepší. Navíc se cítím celkově lépe.

V kombinaci s Macou mi Her Biotic pomohl i od menstruačních bolestí. Od té doby, co jsem Macu začala užívat, vůbec žádné bolesti nevnímám. Je to neuvěřitelná superpotravina. Před časem jsem přestala pít kávu a díky Mace už nemám problémy s každodenní únavou.

Zaznamenávám také zlepšení soustředění a celkovou hormonální rovnováhu. 


Doporučujeme
background
12 Recenze
BIO Želatinovaná Maca, doplněk stravy
120 kapslí
Skladem

/ Vystačí na 60 - 120 dní / 4 - 8 Kč za den

Kapsle BIO Želatinovaná Maca jsou koncentrovanou formou macy, která přispívá ke zvýšení energie, vytrvalosti a vitality a podporuje fyzickou a duševní výkonnost.

500,00 Kč
Další spokojení zákazníci
Týna K. - Maca, Moringa a Her Biotic
Už řadu let mám problémy s menstruačním cyklem, ale doktoři mi pořád říkali, že se mnou nic není. Zkusila jsem všechny mož...
Ilona - Her Biotic a Maca
V minulosti jsem měla vždy velmi silný PMS. Byla jsem emocionálně nestabilní a velmi náladová.
Naďa - BIO Želatinovaná Maca
Macu jsem začala užívat, protože jsem zjistila, že má pozitivní vliv na sexuální touhu a zdraví u žen. Poté, co jsem zhubl...