Týna K. - Maca, Moringa a Her Biotic
Už řadu let mám problémy s menstruačním cyklem, ale doktoři mi pořád říkali, že se mnou nic není. Zkusila jsem všechny možné tabletky a vitamíny, ale změna nebyla žádná. Od té doby, co mám Macu v kapslích, je můj cyklus konečně pravidelný. K ní jsem přikoupila i Moringu and Her Biotic a kromě celkového lepšího pocitu jsem si všimla, že mám i lepší pleť.

Již řadu let mám problémy s menstruačním cyklem, který není pravidelný, což způsobovalo i problémy s početím. Chodila jsem po doktorech na všechna možná vyšetření, ale žádné problémy se nikdy neukázaly. Zkoušela jsem brát různé vitamíny a tabletky na úpravu menstruačního cyklu. Všechno jsem vždy brala několik měsíců, protože vím, že k tomu, aby se dalo tělo do pořádku je potřeba čas. Účinky ale nakonec nebyly nikdy žádné.

Dozvěděla jsem se o blahodárných účincích Macy a při vyhledávání na internetu narazila na doplňky stravy od Carnium Botanicals. Chtěla jsem vyzkoušet želatinovanou Macu v kapslích. Beru ji už několik měsíců a vidím obrovské zlepšení. Menstruační cyklus mám konečně pravidelný a během menstruace už nemám žádné křeče.

Před dvěma měsíci jsem dokoupila i Moringu a Her Biotic. Vidím, že mám zdravější pleť, méně pupínků a celkově se cítím opravdu dobře. Doufám, že se mi také konečně podaří i otěhotnět.

Děkuji za vaše skvělé produkty!