Naďa - BIO Želatinovaná Maca
Macu jsem začala užívat, protože jsem zjistila, že má pozitivní vliv na sexuální touhu a zdraví u žen. Poté, co jsem zhubla docela dost kil, jsem si všimla, že moje libido už není, co bývalo, a protože Maca je často používána ke zlepšení sexuálního života mužů i žen a ke zvýšení plodnosti, rozhodla jsem se to zkusit.

Macu jsem začala užívat, protože jsem zjistila, že má pozitivní vliv na sexuální touhu a zdraví u žen. Poté, co jsem zhubla docela dost kil, jsem si všimla, že moje libido už není, co bývalo, a protože Maca je často používána ke zlepšení sexuálního života mužů i žen a ke zvýšení plodnosti, rozhodla jsem se to zkusit. A opravdu, zaznamenala jsem nejen zvýšení chuti na sex, ale také zlepšení nálady a mnohem více energie.

Jelikož je Maca bohatá na vitamíny B, C a E a dodáváním železa pomáhá obnovovat červené krvinky, doporučuji ji každému, kdo má právě i nedostatek železa. Od té doby, co užívám Macu, mám i více energie a větší vytrvalost ve sportovních aktivitách, zaznamenala jsem také rychlejší nabírání svalové hmoty.

Jednou z největších výhod želatinové Macy v kapslích je to, že je díky odstraněnému škrobu snáze stravitelná a nezpůsobuje mi tedy po užití pocit těžkosti v žaludku.

Další příběhy
Elena - Ashwagandha
Po dobrém měsíci pravidelného užívání Ashwagandhy jsem si začala všímat prvních výsledků. Neměla jsem sice problémy se spá...
Alexandra - Vegan Collagen Booster
Vegan Collagen Booster jsem začala užívat před měsícem. Mám více energie a moje pleť je zářivější a hydratovanější.
František - Silymarin Complex
Moje zkušenosti s Silymarin Complex a Unibiotic začaly čtením recenzí na tyto produkty, jelikož mám problémy s trávením a ...