Daniela - Her Biotic, Premium Shape, Bloat Aid
Každý den jsem o krok blíž k vysněnému cíli - plochému břichu.

Fitko je fajn, ale klíčové je dobré trávení, kterému v mém případě dělají problémy potravinové intolerance a nesnášenlivost laktózy. Po jakémkoliv mléčném produktu se mi břicho nafoukne, jako bych byla těhotná v šestém měsíci.

Našla jsem si však trojici 100% přírodních doplňků stravy od Carnium Botanicals, které jsem si zamilovala a které mi pomáhají s trávením a hlavně s nadýmáním. Konkrétně je to Her Biotic, Bload Aid a Premium Shape. Doporučuji se podívat na jejich webové stránky (www.carniumbotanicals.cz), mají tam spoustu doplňků, které vám můžou pomoct s různými problémy.


Doporučujeme
background
4 Recenze
Balíček Ultimátní proměna (Premium Shape + Her Biotic)
Skladem

Úspěšná proměna těla s dlouhodobými výsledky vyžaduje celostní přístup k tělu. Přírodní kapsle Premium Shape s výtažkem z Garcinie kambodžské regulují hormony chuti k jídlu, ukládání a spalování tukových zásob a zrychlují metabolismus. Ztráta kilogramů se však neobejde bez zdravé střevní mikroflóry, správného trávení a vstřebávání živin, kterou zajišťují probiotické kultury Her Biotic. Při pravidelném cvičení a vyvážené stravě s tímto balíčkem mizí tělesný tuk efektivněji a bez "jojo" efektu, chuť k jídlu zůstává pod kontrolou a dosažené výsledky se snadněji udržují. 

Více informací o produktech v tomto balíčku naleznete zde: 

1.070,00 Kč 965,00 Kč Ušetříte 105,00 Kč
Další spokojení zákazníci
Eva Decastelo - Her Biotic, Premium Shape a Celluvital
Absolutní jedničkou je za mě Her Biotic - ve zkratce: nejprodávanější produkt značky Carnium Botanicals, desetitisíce prod...
Bohumila Anna E. - Her Biotic a Premium Shape
Přestala jsem mít chutě na nezdravé potraviny a můj organismus se začal uzdravovat. Výrazně se mi zlepšily projevy ekzému ...
Sandra B. - Her Biotic a D-manóza
Můj dlouholetý boj s infekcemi močových cest se vyřešil přirozenou cestou s pomocí přípravku Her Biotic a kapslí D-manózy.