Bohumila Anna E. - Her Biotic a Premium Shape
Přestala jsem mít chutě na nezdravé potraviny a můj organismus se začal uzdravovat. Výrazně se mi zlepšily projevy ekzému a pravidelné obtíže v rámci hormonálních změn.

Jsem velice ráda, že jsem měla možnost objevit a začít užívat především produkt Her Biotic. Tento produkt užívám již několik měsíců a jsem velice spokojená. Trpěla jsem extrémními výkyvy chutí (sladké, slané), a to především v době, kdy u mě docházelo k hormonálním změnám, což vedlo k celkově nevhodné životosprávě, ale především k nabírání přebytečných kil. Když jsem začala užívat Her Biotic, tak se vše změnilo. Přestala jsem mít chutě na nezdravé potraviny a můj organismus se začal uzdravovat. Výrazně se mi zlepšily projevy ekzému a pravidelné obtíže v rámci hormonálních změn.

Nakonec jsem se rozhodla vyzkoušet i produkt Premium Shape, abych celý průběh podpořila. S úpravou jídelníčku a cvičení jógy se dostavují výsledky. Již jsem obdržela pozitivní zpětné vazby od svých kolegů. Prokazatelně si všimli, že k váhovému úbytku u mé osoby došlo, za což jsem velice ráda.

Velmi pozitivně hodnotím, že jsou tyto produkty veganské, glutenfree a laktosefree ❤️.