Renata - Ashwagandha Extract
V každodenním životě i práci jsem často ve stresu. Dlouho jsem pociťovala neustále větší únavu až vyhořelost.

Bylo stále těžší “odrazit se ode dna” a znovu získat ztracenou energii a motivaci.

K tomu se přidaly problémy s nepravidelnou menstruací, zažívacími problémy a hromadícími se kilogramy kolem břicha. Navštívila jsem lékaře a výsledky ihned ukázaly hormonální nerovnováhu - problém byl zejména kortizol.

Dostala jsem léky a zároveň hledala způsob, jak podpořit hormonální rovnováhu přirozenějším, a především dlouhodobě účinným způsobem. Tehdy jsem na instagramu našla Carnium Botanicals a začala zkoumat jejich produkty. Okamžitě mě zaujalo, že nabízejí také ájurvédské byliny.

Objednala jsem si Ashwagandhu a už po prvním týdnu jsem začala lépe spát. Po několika týdnech pravidelného užívání jsem se konečně cítila opět svěžejší, měla jsem více energie a mnohem lépe jsem zvládala každodenní stresové situace. Po 3 měsících se zlepšily i mé výsledky v práci.

Doporučujeme
background
12 Recenze
Ashwagandha Extract, doplněk stravy
60 Kapslí
Skladem

/ Vystačí na 30 dní / 16 Kč za den

Výtažek Ashwagandhy (KSM-66) s nejvyšší koncentrací a nejlepší biologickou dostupností, který byl podroben ohromnému množství výzkumů a klinických studií. Má široké spektrum účinků: reguluje stresový hormon, zlepšuje kognitivní funkce, podporuje kardiovaskulární zdraví, pomáhá udržovat zdravou váhu a urovnává ženské a mužské pohlavní hormony.

525,00 Kč
Další spokojení zákazníci
Elena - Ashwagandha
Po dobrém měsíci pravidelného užívání Ashwagandhy jsem si začala všímat prvních výsledků. Neměla jsem sice problémy se spá...
Alena H. - MenoWell
Už i já jsem dosáhla věku, kdy jsem byla ráda, že jsem objevila MenoWell.
Hana N. - Her Biotic
Delší dobu jsem měla problémy s pálením žáhy a nadýmáním. V období menopauzy se potíže ještě zhoršily. Od té doby, co beru...