Gábina - Hair Formula

V poslední době byly mé vlasy jedna velká katastrofa! Hledala jsem způsob, jak můžu podpořit své vlasy i “zevnitř” a vybrala jsem si kapsle Hair Formula od Carnium Botanicals.

Každá žena chce mít zdravé, zářivé a husté vlasy, že? Bohužel v poslední době byly mé vlasy pravý opak - roztřepené konečky, neustále mi vypadávaly (nacházela jsem je naprosto všude) a byly úplně bez objemu... Prostě jedna velká katastrofa!

Pak jsem se ale rozhodla, že s tím už musím něco udělat. Hledala jsem způsob, jak můžu podpořit své vlasy i “zevnitř” a vybrala jsem si kapsle Hair Formula od Carnium Botanicals. Tyto přírodní kapsle, které obsahují biotin a další vitamíny i minerály, mi opravdu hodně pomohly. Od té doby, co kapsle Hair Formula užívám, vypadají mé vlasy zdravěji, rychleji rostou a rozhodně méně vypadávají. Také mám momentálně pevnější nehty a i moje pleť vypadá mnohem lépe a zdravěji.

Doporučujeme
background
3 Recenze
Hair Formula, doplněk stravy
30 Kapslí
Skladem

/ Vystačí na 30 dní / 18 Kč za den

Směs biotinu, vitamínů a minerálů, která vám pomůže dosáhnout zdravějších, delších a lesklejších vlasů. Kapsle Hair Formula představují komplex složek, které podporují růst a zdraví vlasů, zpevňují nehty a pečují o pevnost, zdraví a zářivost pokožky.
555,00 Kč
Další spokojení zákazníci
Klaudie W. Ch. - Vegan Collagen Booster
Vegan Collagen Booster je mým společníkem už přes 3 roky. Stará se o zdraví mých vlasů a nehtů, regeneraci střevní sliznic...
Daniela - Her Biotic, Premium Shape, Bloat Aid
Každý den jsem o krok blíž k vysněnému cíli - plochému břichu.
Adriana B. - Her Biotic
Dva roky jsem měla silné bolesti v podbřišku a podstoupila jsem pět operací. Dva měsíce jsem byla v nemocnici, dostávala j...