Beáta B. - Her Biotic a Maca
Kombinace kapslí Her Biotic a Maca mi pomohla vyrovnat hormonální nerovnováhu. Mám konečně pravidelnou menstruaci a žádné gynekologické problémy.

Po dvou gynekologických operacích jsem na Instagramu objevila Her Biotic a objednala si ho. Právě dobírám páté balení. 

Po třech měsících jsem si k němu objednala Macu. Kombinace těchto dvou doplňků dokonale vyrovnala mou hormonální nerovnováhu - menstruaci dostávám přesně na den, bez jakýchkoliv problémů. 

Doporučuji ji všem ženám, které nemají hormony v rovnováze nebo prodělaly gynekologickou operaci, a také těm, které o sebe chtějí v této oblasti pečovat. V Carnium Botanicals mají vynikající produkty, které fungují přesně tak, jak je u nich uvedeno. Za vaše produkty vám děkuji. 

Můj život je nyní celkově kvalitnější a jsem tím pádem i sebevědomější. Cítím se opět tak, jak se má žena cítit: žensky. Navíc je při gynekologických vyšetřeních vždy vše v pořádku, z čehož mám obrovskou radost. Dnes chodím na pravidelné kontroly bez obav a uvolněná. 

Vaše velmi spokojená zákaznice,

Beáta

Doporučujeme
background
9 Recenze
Balíček Hormonální rovnováha (BIO Želatinovaná Maca + Her Biotic)
Skladem

Balíček doplňků stravy Her Biotic a BIO Maca kombinuje podporu zdraví trávicího traktu a míry energie. Her Biotic obsahuje brusinky a má vliv na růst prospěšných mikroorganismů ve střevní mikroflóře. BIO želatinovaná Maca přispívá k udržení optimální výdrže, vitality a celkově podporuje normální mentální kondici. Může také přispívat k hormonální rovnováze. 

Více informací o produktech v tomto balíčku naleznete zde: 

1.110,00 Kč 999,00 Kč Ušetříte 111,00 Kč
Další spokojení zákazníci
Ilona - Her Biotic a Maca
V minulosti jsem měla vždy velmi silný PMS. Byla jsem emocionálně nestabilní a velmi náladová.
Naďa - BIO Želatinovaná Maca
Macu jsem začala užívat, protože jsem zjistila, že má pozitivní vliv na sexuální touhu a zdraví u žen. Poté, co jsem zhubl...
Lýdie T. - Maca, Moringa, Her Biotic
Již po prvním měsíci užívání vidím velké pozitivní změny na mé pleti.